A Budai Jurtaközpontban várjuk vendégeinket, partnereinket

/, Rólunk/A Budai Jurtaközpontban várjuk vendégeinket, partnereinket

A Budai Jurtaközpontban várjuk vendégeinket, partnereinket

A helyszínről

A Budapest határában elterülő 2500 m2-es, egyedülálló rendezvényhelyszínt a 2015-ös nepáli túráját követően álmodta meg és hozta létre Bársony Bálint. A város zajától mindössze 20 percre fekvő terület a Pilis legelső dombságánáltalálható. A Budai Jurtaközpontban a két téli-nyári jurta, és az autentikus tanyaépület falusi nyugalmat és békét közvetít vendégei számára.

Helyszínünk befogadóképessége 50-60 fő. Éjszakai szálláshelyet 16 fő számára tudunk kényelmesen biztosítani télen-nyáron. Kisházunk alkalmas 16 fő ültetett vendéglátására, hagyományos magyar konyhai ízekkel, ételekkel, és persze italokkal.

Nézd meg fotókon is, milyen a hangulat a Budai Jurtaközpontban télen >> illetve nyáron >>

A rendezvény helyszín

A Budai Jurtaközpont ideális rendezvényhelyszín elvonulás, életmódtábor, természetgyógyász képzés, masszázsképzés, csoportterápiás foglalkozás, jógaóra, csikung óra, meditációs tábor, gyerektábor, lovastábor, sőt esküvő számára.

Nézz bele programjaink hangulatába! >>

Jurtás hangfürdő

Állandó programunk az úgy nevezett Jurtás Hangfürdő, melyet a Nagy Jurtában tartunk.

A hangutazás egy tradicionális nepáli tisztítási, gyógyászati technika, melyet hangtálakkal és gongokkal végeznek. Egy, a teljes testet áttisztító meditációs Hangutazás, fekvő pozícióban, csoportosan, meleg, csendes, zárt térben, egy órán át zajlik. Az ősi eredetű hangtálak gyógyító rezgései segítenek a szellemi megnyugvásban, az elme lecsillapításában, s ezáltal a testi regenerálódásban. Olvass tovább Jurtás Hangfürdőről >>.

Bővebben a Hangterápiáról itt olvashatsz >>.

Téged is várunk!

Várunk, ha egyedül, vagy barátaiddal jönnél meghirdetett Jurtás Hangfürdőinkre. Lehetőség van zártkörű Jurtás Hangfürdőre is, sőt helyszínünket kibérelheted egy napra, vagy egy hétvégére vendéglátással, vagy anélkül. További információért klikkelj ide. >>

Facebook oldalunkat itt találod >>

Lépj velünk kapcsolatba >> ötleteddel, szándékoddal, és kérd egyedi árajánlatodat!

2020-10-14T12:24:52+00:00 február 16th, 2019|Levelek, Rólunk|