A Hangutazók első levele

//A Hangutazók első levele

A Hangutazók első levele

Szia!

Azért írok, mert el szerettem volna mondani, milyen volt az Everness fesztiválon, csak közben beszereztem egy kis tüdőgyulladást azóta. Jól utána olvastam a lelki okaira, háát van min dolgozni nekem is:)

Szóval az a lényeg, hogy évek óta van lehetőségem Hangfürdőt tartani az Evernessen és az a nagy újság, hogy idei alkalommal sikerült eddig a legtöbb embert megrezgetni. Szerencsére olyan sokan voltak, hogy bevállaltam még egy hangfürdőt este 10kor is, az eredetileg tervezett 8 órai hangfürdőt követően.

Igaz, hogy nekem nehéz volt összpontosítanom, mivel a környező színpadok hangzavara rendesen behallatszott, sőt a viharos szél is csapkodta a sátrat, de a résztvevők egyértelműen arról számoltak be, hogy "átjött a cucc":)

Nagyon örültünk – Rebussal, a feleségemmel és Ádámmal, a kiadómmal – annak, hogy ezeket a visszajelzéseket kaptuk a viszontagságok ellenére:). Remélem jövőre sikerül egy csendesebb helyszínt és időpontot találni Leviékkel (a szervező sráccal). Persze ez nem panaszkodás, csupán helyzetjelentés:).

Ha nem szeretnél jövő évig várni és Te is jönnél hangfürdőzni, most az augusztus 1.-i és 8.-i Jurtás hangfürdőmre van még pár szabad hely a Budai Jurta Központban.

Klikk a lenti eseményekre, ha érdekel valamelyik:

https://www.facebook.com/events/410693269442535/

https://www.facebook.com/events/426312221171059/

2019-02-18T22:58:23+00:00 július 6th, 2018|Levelek|