Hangfürdő és elvonulás, az ideális csapatépítő program

//Hangfürdő és elvonulás, az ideális csapatépítő program

Hangfürdő és elvonulás, az ideális csapatépítő program

„A természet közelsége miatt, itt mindenki természetessé válik, és rájön, hogy ez milyen természetes.”

Hangfürdőt csapatépítő rendezvényként?

Igen. A Budai Jurtaközpont kitűnően alkalmas olyan rendezvények, tréningek megtartására, ahol cél, hogy a résztvevők mélyebben megismerjék, elfogadják egymást, ahol közösségi élmények érik az embert. Úgy gondoljuk, hogy ez a szempont, minden cég számára elsődleges fontosságú, hiszen a munkatársak akkor tudnak igazán együtt dolgozni ha ismerik egymás motivációit, gondjait, örömeit. Ebben egy Hangfürdő közös megélése segíteni tud.

Több cégnek tartottunk már sikeres és maradandó emléket nyújtó csapatépítő hangfürdőt. A foglalkozást követően egy moderátor segítségével mindenki rendezett kereteben oszthatja meg élményeit, így közelebb kerülnek egymáshoz a résztvevők, kollegák.

A Hangfürdőknek köszönhetően kollegáid körében megfigyelhető a csapatszellem javulása, az egyéni hatékonyság növekedése. Sőt rendszeres hangterápiás foglalkozások esetén javulni fog a fókuszáltságuk, csökken az egyéni és közösségi stressz hatása, ezáltal javul a cég termelékenysége is.

Élményprogramjaink

  • Jurtás hangfürdő
  • Meditációs elvonulás
  • Jóga
  • Masszázs
  • Lovaglás
  • Íjászkodás
  • Közös főzés
  • Tábortüzes zenélés
  • Igény esetén gyermekprogramok,koncert gyerekeknek.

Nézz bele programjaink hangulatába!

Szolgálat

Te is hozzájárulhatsz szolgálatunkhoz azzal, hogy nálunk tartod céges rendezvényedet. Ugyanis minden céges rendezvényünk nyereségének egy adott százalékát azzal a céllal különítjük el, hogy abból egy következő gyermek foglalkozást finanszírozhassunk.

Itt olvashatsz többet szolgálatunkról >>

Hangfürdő kitelepüléssel

Természetesen, ha nem megoldható, hogy Ti látogassatok el hozzánk, mi is el tudunk látogatni hozzátok. Akár el tudunk menni a munkahelyetekre, vagy, ha más helyszínen van a céges rendezvényetek, önálló programelemként oda is ki tudunk települni.
Azonban mindkét esetben szükséges megoldanunk a csendes, zárt tér és a megfelelő fekhelyek, takarók, párnák biztosítását.

A Hangutazás hatásai

A Hangutazások eredményeképp oldódhatnak belső feszültségeink, energiablokkjaink, javul a stresszbíró képességünk. Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz az „Utazó”, javul a koncentrációképessége, összességében egy békésebb fizikai, szellemi állapotba kerül. Nepálban a mai napig a gyógyászati terápiák legkedveltebb formája a Hangfürdő.

Mint cégvezető, bizonyára Önnek is fontos, hogy munkatársai energikusabbak, egészségesebbek legyenek mind egyéni szinten, mind azonos célokért dolgozó közösségként.

A Budai Jurtaközpontról itt olvashatsz.

Lépj velünk kapcsolatba ötleteddel, szándékoddal, és kérd egyedi árajánlatodat!

2019-02-19T20:53:31+00:00 február 16th, 2019|Levelek|