Itiner a Budai Jurta Központhoz

/Itiner a Budai Jurta Központhoz
Itiner a Budai Jurta Központhoz 2019-02-18T22:56:24+00:00

Tudnivalók

Hangutazásainkra a kényelmes (játszós) öltözéket javasoljuk. Matracot, párnát, takarót biztosítunk, hogy kényelemben élvezhesd a hetven perces hangutazást. Neked csak egy dolgod lesz: ellazultan feküdni. Mobiltelefonodat a foglalkozás alatt kapcsold ki!

Fontos: Ne késs! Sajnos a késve érkezőket nem tudjuk fogadni, mert megzavarnák a már beindult folyamatokat. Tartsuk tiszteletben egymást! 

Megközelítés

A GPS-be a 2. kerület Hideg utcát írjátok be, aztán kövessétek a Gercse táblát a földúton a mezőn át. Az elakadás tábla előtt, a Gercse templomnál tudtok majd leparkolni. Onnan 7 perc séta lesz fel a jurtákig. Ha ott vagytok hívjatok, vagy kövessétek a többi Hangfürdőre érkezőt.

+36 30 984 3698

Fontos! A GPS néha Óbuda felől, a hegyen át szeretne hozni, de az az út járhatatlan! Így figyeljetek rá, hogy Hűvösvölgy vagy Solymár felől érkezzetek Pesthidegkúton keresztül. Köves talajon való sétára alkamas lábbeliben jertek. Esős időben ajánljuk a gumicsizmát is 🙂

Szeretettel várunk Benneteket!

Fontos! Hangfürdőn való részvételt kizáró okok: bármilyen, testbe épített ritmusszabályozó, és a várandósság első 3 hónapja.
A hangfürdő elötti és utáni napokban a szokásosnál is több víz fogyasztása javasolt.

További tudnivalók a hangfürdőről itt.